Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اعتراضات این فعالان اقتصادی از سوی کمیسیون اقتصادی وارد است یعنی اگر بانک مرکزی اعلام می‌کند که بازار متشکل ارزی و سامانه‌ای تشکیل داده است تا خرید و فروش ارز راحت باشد باید ...

محمدرضا پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره اعتراضات اخیر در مقابل بانک مرکزی، اظهار داشت: اعتراضاتی که در مقابل بانک مرکزی توسط عده‌ای از فعالان اقتصادی اتفاق افتاد به این علت بود که مدیریت سامانه نیما و بازار متشکل ارزی که بانک مرکزی ایجاد کرده بود دارای اشکالاتی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بانک مرکزی نمی‌تواند بیان کند که یک سامانه‌ای ایجاد کرده است تا فروشنده و خریدار باهم مرتبط و هماهنگ شوند. ادامه داد: گزارشی که در این باره به کمیسیون داده شد این بود که کسانی که صادر کننده بودند و از این سامانه، ارزی درخواست کرده بودند متوجه می‌شوند که دسترسی به این ارز را ندارند.یعنی ریال پرداخت شده ولی ارزی دریافت نکردند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اعتراضات این فعالان اقتصادی از سوی کمیسیون اقتصادی وارد است؛ یعنی اگر بانک مرکزی اعلام می‌کند که بازار متشکل ارزی و سامانه‌ای تشکیل داده است تا خرید و فروش ارز راحت باشد باید حتما در این فرآیند نظارت خود را به جهت صحت این اطلاعات استفاده کند.
پورابراهیمی افزود: مثلا در بازار سرمایه (بورس)، فروشنده سهامی می‌فروشد و خریدار می‌خرد، ولی اگر خریدار سهامی بخرد، ولی به آن تحویل داده نشود ناظر این معاملات چه کسی است؟ تا نگذارد سوءاستفاده‌ای رخ دهد مشخصا بازار سرمایه و سازمان بورس است.
وی تصریح کرد: به نظر کمیسیون، بانک مرکزی اشتباه محضی انجام داده است که بیان می‌کند در این حوزه مسئولیتی ندارد در هر صورت از نظر کمیسیون اقتصادی مجلس، این اشکال به بانک مرکزی وارد است و باید هرجه سریع‌تر اصلاح شود.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس یازدهم بانک مرکزی سامانه ارزی پورابراهیمی کمیسیون اقتصادی مجلس بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۵۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ ا

آخرین مهلت ثبت درخواست در دبیرخانه سازمان توسعه تجارت برای بررسی درخواست‌های ایفای تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ تا پایان وقت اداری روز دوشنبه (۳۱ اردیبهشت) خواهد بود.

به گزارش مهر، بر اساس ابلاغ بند ۲ مصوبات نوزدهمین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات در خصوص رسیدگی به درخواست ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات سال ۱۴۰۱ در کمیته کارشناسی بازگشت ارز حاصل از صادرات، آخرین مهلت ثبت درخواست در دبیرخانه سازمان توسعه تجارت برای بررسی درخواست‌های ایفای تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ واجدین شرایط «ثبت سفارش تا قبل از پایان دی‌ماه و قبض انبار تا قبل از پایان سال ۱۴۰۲» تا پایان وقت اداری روز دوشنبه (۳۱ اردیبهشت) است و پس از آن هیچ‌گونه درخواستی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

«گفتنی است ارائه تصویر ثبت سفارش و اصل قبض انبار یا تاییدیه مرجع صدور قبض انبار برای بررسی درخواست کلیه متقاضیان الزامی است.»

دیگر خبرها

  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ ا
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است