Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالهاشم حسن نیا در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره پایان اعتراضات رانندگان کامیون گفت: پیرو جلساتی که نمایندگان تشکل های کامیون داران با وزرای راه و شهرسازی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشتند، اتمام اعتراضات را به همکاران و دیگر رانندگان ابلاغ کردند با این حال همچنان در برخی استان ها تعدادی از رانندگان به برخی موضوعات به خصوص هزینه حمل بار اعتراض داشتند که با توجه به اجرای برخی خواسته های آنها از سوی سازمان راهداری و مشاهده ایجاد تغییرات در نرخ حمل بار از سوی رانندگان معترض نسبت به کامیوندارانی که اقدام به جابه جایی بار می کردند، همین تعداد رانندگانی هم که همچنان به اعتراضات ادامه داده بودند، دست از اعتراض کشیدند و فعالیت حمل و نقل بار را از سر گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کارگروه بررسی مشکلات رانندگان کامیون تشکیل شده و در حال اجرای خواسته ها و مطالبات کامیونداران است و بخش زیادی از روندهای اجرایی آن به خصوص حوزه های مرتبط با وزارت راه انجام شده و آن دسته از مطالبات رانندگانی که با حوزه های خارج از وزارت راه یا سایر دستگاه ها مانند کمیسیون های اجتماعی و عمران مجلس مرتبط است، رایزنی ها انجام شده و دست اندرکاران این بخش ها قول مساعد برای رفع آنها داده اند.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در روزهای تعطیل هفته گذشته علی رغم آنکه برخی پایانه های بار یا مراکز صنعتی تولیدی تعطیل بودند، بیش از ۲۰۰ هزار فقره بارنامه صادر شد که نشان دهنده عملیاتی شدن بخش مهمی از خواسته ها و مطالبات رانندگان است.

وی در خصوص رفع مشکل گرانی و احتکار لاستیک کامیون تأکید کرد: پس از مذاکره با وزارت صنعت معدن و تجارت، قرار شده در پایانه های بار، فضایی به صورت رایگان برای فروش مستقیم و بدون واسطه لاستیک به کامیونداران اختصاص یابد تا لاستیک با نرخ مصوب و کمتر از قیمت بازار به ۳۳۰ هزار دستگاه خودروی سنگین باری و ۷۰ هزار دستگاه ناوگان مسافری به فروش برسد.

به گفته حسن نیا موضوع بررسی و تعیین فرمول محاسبه حمل بار بر اساس تن ـ کیلومتر نیز در حال بررسی است و به زودی پس از دستیابی به دستورالعمل نهایی، ابلاغ خواهد شد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با بیان اینکه در کارگروه بررسی مشکلات، ۹  نفر از نمایندگان رانندگان معترض حضور دارند و در حال پیگیری سایر اشکالات هستند، گفت: بخش مهمی از مشکلات مربوط به شکایت رانندگان از شرکت های حمل و نقل است که به نظر رانندگان، در حوزه دریافت بار از صاحب کالا و واگذاری آن به راننده شفافیتی وجود ندارد؛ سازمان راهداری در حال بررسی این موارد است.

کد خبر 4318224 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بانک مرکزی ایران قیمت نفت گمرک بورس تحریم اقتصادی ایران اوپک تولید نفت ایالات متحده آمریکا وزارت جهاد کشاورزی وزارت راه و شهرسازی وزارت صنعت معدن و تجارت صادرات نفت خروج آمریکا از برجام تعرفه واردات گمرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۰۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد

تین نیوز

بازار خودرو در اولین روز معاملاتی هفته، افزایش ۵ تا ۲۰ میلیون تومانی قیمت ها را تجربه کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، آن طور که گزارش ها نشان می دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با افزایش بدون تغییر به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۲ میلیون تومان کاهش یافته و ۶۵۸ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۰۰ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر، ۷۱۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۵ میلیون تومانی، به قیمت ۸۴۰ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان و تارا دنده ای V۱ مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش ها از بازار خودرو نشان می دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، با افزایش ۲۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ اما ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۵ میلیون تومان گران شد و ۶۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۶۲۰ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۴۵ میلیون تومان و ساینا S دنده ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی ۴۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی ۸۲۵ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۲ هم به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • انتقال ۱۵۰ کیلو شیشه با کامیون ناکام ماند
  • ناکامی قاچاقچیان در انتقال ۱۵۰ کیلو ماده مخدر شیشه در نرماشیر
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • دریچه‌های فاضلاب خیابان ادهم اهواز و دردسر‌های آن برای رانندگان به روایت فیلم